MOTOBLUR vilkår og betingelser og MOTOBLUR erklæring om beskyttelse af private oplysninger (under et kaldet Aftalen) udgør en bindende kontrakt mellem dig og Motorola Mobility, Inc., en virksomhed i Delaware med hovedsæde på 600 US Highway 45, Libertyville, IL 60048, United States of America, (Motorola). Ethvert vilkår defineret i Aftalen skal have den samme betydning i både Vilkår og betingelser og Erklæring om beskyttelse af private oplysninger. Brug af MOTOBLUR- software og tjenester (MOTOBLUR) udgør din accept af vilkårene i Aftalen uden ændringer. Hvis du ikke accepterer vilkårene i Aftalen, må du ikke bruge MOTOBLUR.


ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PRIVATE OPLYSNINGER


Erklæring om beskyttelse af private oplysninger gælder for din brug af MOTOBLUR software og tjenester (MOTOBLUR), medmindre andet er angivet i den velkomst-e-mail, du modtog ved registrering af din MOTOBLUR-konto. Denne erklæring er ikke gældende for oplysninger, som Motorola kan indsamle på andre måder, herunder på ikke-MOTOBLUR-websteder, via e-mail-meddelelser, du evt. sender til autoriserede Motorola-repræsentanter, eller på anden måde.


HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER MOTOROLA?


Motorola indsamler forskellige oplysninger fra dig og din mobile enhed, inkl.:


Oplysninger om dig såsom navn, adresse, telefonnumre, fødselsdato, dine kontakter, kalender, kontolegitimationsoplysninger, brugerindstillinger og præferencer, betalingskortoplysninger, dit brugernavn og adgangskode, dine købspræferencer og sociale netværkslegitimationsoplysninger, som er lagret i din mobile enhed;


* Oplysninger om din mobile enhed såsom nummeret på din trådløse telefon, den type enhed og mobile netværk, du bruger, din enheds IMEI-nummer eller SIM-kort-id, placeringen af din enhed (uanset om den bestemmes via trådløse netværk, mobilmast-triangulering eller GPS), og


* Oplysninger om, hvordan du bruger din mobile enhed, såsom din installation og dine programmer på din enhed, status for din enheds batteri, diagnosticeringsoplysninger, din brug af tilbehør og aktivering af hardware-funktioner


HVORDAN BRUGER MOTOROLA MINE OPLYSNINGER?


Generelt bruger Motorola de oplysninger, der indsamles fra din enhed til:


* Drift af MOTOBLUR, inkl. at give din enhed mulighed for at kommunikere med tredjepartstjenester, såsom websider og sociale netværk og til at finde din enhed, hvis du mister den, eller den bliver stjålet.


* Support af MOTOBLUR, inkl. levering af oplysninger om Motorola, MOTOBLUR, og din MOTOBLUR-konto. Udførelse af systemgendannelse, opdateringer, sikkerhedskopieringer, fjerndiagnostik, fejlfinding, fjernsletning, og andre udførte tjenester, leveret eller aktiveret via MOTOBLUR;


* Levere oplysninger, du måske finder interessante om produkter og tjenester relaterede til MOTOBLUR eller din enhed, uanset levering fra Motorola eller tredjepart.


* Hjælpe Motorola til at tilpasse og/ eller forbedre MOTOBLUR;


* På anden måde beskrevet på det tidspunkt, hvor sådanne oplysninger indsamles.


* Af juridiske årsager såsom brug, som beskrevet i MOTOBLUR vilkår og betingelser, til løsning af tvister og betaling af skyldige afgifter og til overholdelse af gældende love.


HVORDAN UDVEKSLER MOTOROLA MINE OPLYSNINGER MED TREDJEPARTER?


Motorola udveksler de oplysninger, som indsamles fra dig med : a) Motorola og dets samarbejdspartnere og underleverandører. b) Motorolas leverandører, serviceudbydere og andre tredjeparter, som Motorola har en forretningsaftale med. c) Sociale netværk, mobil-udbydere og andre tredjeparter, som du har en eksisterende relation til. d) Tredjeparter, som du beslutter at købe yderligere produkter og/eller tjenester fra via MOTOBLUR software eller tjenester. Enhver form for oplysninger udvekslet med en tredjepart vil være underlagt denne tredjeparts egen fortrolighedspolitik. Motorola kan også udveksle oplysninger med tredjeparter, som leverer produkter eller tjenester direkte til dig.


Motorola vil også udveksle dine oplysninger med tredjeparter, hvis man mener, loven eller kontrakten kræver det, hvis hele eller dele af forretningen opkøbes af en tredjepart, eller for at identificere, kontakte eller anlægge sag mod nogen, som muligvis overtræder MOTOBLUR Aftalen eller Motorolas andre rettigheder eller forårsager skade på eller påvirker Motorolas eller andres ejendom. Medmindre Motorola har fået speciel godkendelse på dette punkt, udveksler Motorola ikke oplysninger om din placering med tredjeparter, undtagen hvad der er nødvendigt i forbindelse med brugen af denne fortrolighedserklæring.


HVAD ER MINE VALG, HVORDAN KONTAKTER JEG MOTOROLA, OG HVOR ER MOTOROLA?


Du kan anmode om adgang til de personlige oplysninger, som findes på din MOTOROLA MOBILE-konto ved at kontakte Motorola på privacy@motorola.com. Du er ansvarlig for at sikre, at de oplysninger, du giver Motorola, er nøjagtige og fuldstændige og for at opdatere eller korrigere sådanne oplysninger efter behov.


Hvis du ikke mere ønsker at modtage marketingmateriale fra Motorola, kan du besøge visit http://optout.motorola.com eller følge vejledningen i e-mailen for at fjerne dit navn fra vores mailingliste(r). Bemærk, at hvis du afviser at levere personlige oplysninger eller nægter dit samtykke eller trækker dit samtykke til brug af personlige oplysninger, som beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af private oplysninger, tilbage, kan du muligvis ikke deltage i visse Motorola-sponsorerede programmer eller aktiviteter.


For andre spørgsmål eller anmodninger om brug af dine oplysninger, inkl. anmodninger om udmeldelse af indsamlingen af visse typer oplysninger, anmodes du om at kontakte Motorola pr. e-mail til privacy@motorola.com eller pr. e-mail til:


Motorola Mobility, Inc.


Att.: Privacy Compliance Program


600 North U.S. Highway 45


Mailstop: W4-35M


Libertyville, Illinois 60048


USA


Dine oplysninger vil blive overført til Motorola, en virksomhed i Illinois, USA. Hvis du er bosat uden for USA, samtykker du hermed specifikt i at overføre dine oplysninger, inklusive uden begrænsning personligt identificerbare oplysninger og alle oplysninger beskrevet heri, til USA for behandling og lagring hos Motorola. Du forstår, at USA muligvis ikke har love, der giver det samme niveau af beskyttelse som i dit hjemland.


HVILKE SIKKERHEDSTILTAG GENNEMFØRER MOTOROLA?


Motorola gør brug af en række standardiserede teknologiske og organisatoriske sikkerhedstiltag, hvor det er relevant, med henblik på at beskytte personligt identificerbare oplysninger, som virksomheden indsamler og opbevarer. Ingen data overført via et trådløst eller interaktivt netværk er dog 100 % sikre, og en stor del af den kommunikation, du foretager ved brug af MOTOBLUR, vil være tilgængelig for tredjeparter. Du skal derfor være forsigtig, når du sender personligt identificerbare oplysninger ved brug af MOTOBLUR, og at du forstår, at du bruger MOTOBLUR på eget ansvar.


Som en global virksomhed har Motorola internationale sider og brugere over hele verden. De personlige oplysninger, du evt. indsender, vil muligvis blive overført, anvendt, lagret og på anden måde bearbejdet uden for det land, hvor du har indsendt de pågældende oplysninger, herunder i jurisdiktioner, der muligvis ikke har databeskyttelseslove svarende til den beskyttelse, som lovgivningen i dit hjemland yder.


HVAD MED MIT BARNS PRIVATE OPLYSNINGER?


Motorola leverer MOTOBLUR til brug for personer på 16 år og derover. Motorola forsøger ikke at indsamle oplysninger om børn under 16 år. Børn under 16 år må ikke indsende oplysninger til Motorola. Motorola vil slette oplysninger fra børn under 16 år umiddelbart efter opdagelsen og vil ikke bruge disse oplysninger til noget formål. Motorola opfordrer forældre til at tage aktiv del i deres børns brug af alle interaktive tjenester eller enheder samt informere dem om potentielle farer ved at indsende oplysninger om dem selv over internettet.


Denne erklæring om beskyttelse af private oplysninger er gældende pr. 1. marts 2011 og kan ændres uden varsel.