MOTOBLUR-käyttöehdot ja MOTOBLUR-tietosuojalausunto (yhteisesti "sopimus") muodostavat sitovan sopimuksen, jonka osapuolia ovat sinä ja Motorola Mobility, Inc., Delawaren osavaltiossa toimiva yritys, jonka päätoimipaikan osoite on 600 US Highway 45, Libertyville, IL 60048, United States of America (Motorola). Sopimuksessa määritetyillä termeillä on sama merkitys käyttöehdoissa ja tietosuojalausunnossa. Käyttämällä MOTOBLUR-ohjelmistoa ja -palveluja (MOTOBLUR) hyväksyt sopimuksen ehdot muutoksitta. Jos et hyväksy sopimuksen ehtoja, et voi käyttää MOTOBLURia.


TIETOSUOJALAUSUNTO


Tämä tietosuojalausunto koskee MOTOBLUR-ohjelmiston ja -palvelujen (MOTOBLUR) käyttöä, jollei toisin ole mainittu tervetulosähköpostiviestissä, jonka vastaanotit rekisteröidessäsi MOTOBLUR-tilisi. Tämä lausunto ei koske tietoja, joita Motorola voi kerätä muulla tavalla, kuten muilla kuin MOTOBLUR-verkkosivustoilla, valtuutetuille Motorolan edustajille lähetetyissä sähköposteissa tai muutoin.


MITÄ TIETOJA MOTOROLA KERÄÄ?


Motorola kerää sinusta ja mobiililaitteestasi erilaisia tietoja, mukaan lukien


* sinua koskevat tiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, syntymäaika, yhteystiedot, kalenteri, tilin kirjautumistiedot, käyttäjäasetukset, maksukortin tiedot, käyttäjänimi ja salasana, ostomieltymykset sekä yhteisöpalvelujen kirjautumistiedot, jotka on tallennettu mobiililaitteeseen;


* mobiililaitetta koskevat tiedot, kuten langattoman liittymän puhelinnumero, laitteen ja mobiiliverkon tyyppi, laitteen IMEI-numero tai SIM-kortin tunnus ja laitteen sijainti (langattomien verkkojen, tukiasemien kolmiomittauksen tai GPS-paikannuksen määrittämänä); ja


* mobiililaitteen käyttämistä koskevat tiedot, kuten sovellusten asennus ja käyttö, laitteen akun tila, vianmääritystiedot, lisälaitteiden käyttö ja laitteisto-ominaisuuksien aktivointi.


KUINKA MOTOROLA KÄYTTÄÄ TIETOJANI?


Yleisesti Motorola käyttää laitteestasi kerättyjä tietoja


* MOTOBLURin toimintaan, mukaan lukien laitteesi tiedonsiirron mahdollistaminen kolmannen osapuolen palvelujen, kuten verkkosivustojen ja yhteisöpalvelujen, kanssa sekä laitteesi paikantaminen, jos se katoaa tai varastetaan;


* MOTOBLURin tukemiseen, mukaan lukien Motorolaa, MOTOBLURia ja MOTOBLUR-tiliäsi koskevien tietojen tarjoaminen, järjestelmäpalautukset, päivitykset, varmuuskopioinnit, etänä tapahtuva vianmääritys, etänä tapahtuva tietojen tyhjennys sekä kaikki muut MOTOBLURin tarjoamat, suorittamat tai mahdollistamat palvelut;


* sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen tarjoamiseen, kuten Motorolan tai kolmansien osapuolten tarjoamat MOTOBLURiin tai laitteeseesi liittyvät tuote- ja palvelutiedot;


* auttamaan Motorolaa MOTOBLURin mukauttamisessa ja/tai kehittämisessä;


* muihin tarkoituksiin tällaisten tietojen keräyshetkellä kuvatulla tavalla; ja


* lakisääteisiin tarkoituksiin, kuten MOTOBLURin käyttöehdoissa kuvattuihin tarkoituksiin, kiistojen ratkaisuun, käyttömaksujen keräämiseen ja sovellettavien lakien noudattamiseen.


KUINKA MOTOROLA JAKAA TIETOJANI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE?


Motorola jakaa sinulta kerättyjä tietoja: a) Motorolalle ja sen yhteistyökumppaneille ja tytäryhtiöille; b) Motorolan alihankkijoille, palveluntuottajille ja muilla kolmansille osapuolille, joihin Motorolalla on liiketoimintasuhde; c) yhteisöpalveluille, matkapuhelinoperaattoreille ja muille kolmansille osapuolille, joihin sinulla on olemassa oleva suhde; d) kolmansille osapuolille, joilta sinä päätät ostaa lisätuotteita ja/tai -palveluja MOTOBLUR-ohjelmiston tai -palvelujen kautta. Kolmansille osapuolille jaettavaa tietoa koskevat kolmansien osapuolien omat tietosuojakäytännöt. Motorola saattaa myös jakaa tietoja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat tuotteita tai palveluja suoraan sinulle.


Lisäksi Motorola jakaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa, jos se uskoo, että se on laissa tai sopimuksessa vaadittu tai jos kolmas osapuoli hankkii koko liiketoiminnan tai sen osan. Tietojen jakaminen on mahdollista myös, jos on tarve tunnistaa, ottaa yhteyttä tai nostaa kanne MOTOBLUR-käyttöoikeussopimusta rikkovaa vastaan tai sellaista henkilöä vastaan, joka rikkoo Motorolan tai jonkun toisen oikeuksia tai aiheuttaa vahinkoa tai häiriötä Motorolan tai jonkun toisen omaisuudelle. Jollei tässä kappaleessa erityisesti siihen valtuuteta, Motorola ei jaa tietoja sijainnistasi kolmansille osapuolille paitsi siinä määrin kuin on tarpeellista liittyen tässä tietosuojalausunnossa kuvattuihin käyttötapoihin.


MITEN OTAN YHTEYTTÄ MOTOROLAAN JA MISSÄ YRITYS SIJAITSEE?


Voit pyytää nähtäväksesi MOTOROLA MOBILE -tilisi sisältävät henkilökohtaiset tiedot ottamalla yhteyttä Motorolaan osoitteeseen privacy@motorola.com. Olet vastuussa siitä, että Motorolalle antamasi tiedot ovat tarkkoja ja täydellisiä, ja sinun tulee tarvittaessa päivittää tai korjata tiedot.


Jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestejä Motorolalta, käy osoitteessa http://optout.motorola.com tai seuraa sähköpostissa annettuja ohjeita, jotta voit poistaa nimesi postituslistaltamme. Huomioi, että jos kieltäydyt luovuttamasta henkilötietojasi tai et anna lupaa henkilötietojesi käyttöön tässä tietosuojalausunnossa kuvattuihin tarkoituksiin, et välttämättä pysty osallistumaan tiettyihin Motorolan tarjoamiin palveluihin tai toimintoihin.


Jos sinulla on muita kysymyksiä tai pyyntöjä liittyen tietojesi käyttöön, kuten pyyntö lopettaa tietynkaltaisten tietojen kerääminen tai käyttäminen, ota yhteyttä Motorolaan sähköpostitse osoitteeseen privacy@motorola.com tai postitse osoitteeseen


Motorola Mobility, Inc.


Privacy Compliance Program


600 North U.S. Highway 45


Mailstop: W4-35M


Libertyville, Illinois 60048


USA


Tietosi siirretään Motorolalle, joka on Yhdysvaltojen Illinoisissa sijaitseva yritys. Jos asut Yhdysvaltain ulkopuolella, annat täten suostumuksen tietojesi siirtämiseksi Yhdysvaltoihin. Tiedot sisältävät rajoituksetta henkilökohtaisia tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa, sekä kaikkia muunlaisia tässä kuvattuja tietoja. Motorola käsittelee ja tallentaa tiedot Yhdysvalloissa. Ymmärrät, että Yhdysvaltain lait eivät välttämättä tarjoa saman tasoista turvaa kuin kotimaasi lait.


MITÄ SUOJAUSTOIMENPITEITÄ MOTOROLALLA ON?


Motorola käyttää teknisiä ja organisatorisia vakiosuojaustoimenpiteitä suojaamaan keräämiään ja ylläpitämiään henkilökohtaisia tietoja. Langattoman tai interaktiivisen verkon kautta välitetyt tiedot eivät kuitenkaan ole sataprosenttisesti suojassa, ja monet MOTOBLURin kautta välitetyistä viesteistä ovat kolmansien osapuolien saatavilla. Sinun tulee noudattaa varovaisuutta, kun annat henkilökohtaisia tietojasi MOTOBLURia käyttäen. Ymmärrät myös, että käytät MOTOBLURia omalla vastuulla.


Motorola on maailmanlaajuinen yritys ja sillä on kansainvälisiä sivustoja ja käyttäjiä koko maailmassa. Antamiasi henkilökohtaisia tietoja saatetaan välittää, käyttää, tallentaa ja muuten käsitellä sen maan ulkopuolella, jossa olet antanut tiedot. Tämä koskee myös toimivalta-alueita, joilla ei välttämättä ole samanlaisia tietosuojalakeja kuin kotimaassasi.


ENTÄ LAPSENI TIETOSUOJA?


Motorola tarjoaa MOTOBLURin 16-vuotta täyttäneiden henkilöiden käyttöön. Motorola ei kerää henkilökohtaisia tietoja alle 16-vuotiailta lapsilta. Alle 16-vuotiaiden ei tulisi antaa tietojaan Motorolalle. Motorola poistaa alle 16-vuotiailta kerätyt tiedot välittömästi sellaisia havaitessaan eikä käytä näitä tietoja mihinkään tarkoitukseen. Motorola kehottaa vanhempia vahtimaan lastensa interaktiivisen palvelun tai laitteen käyttöä ja kertomaan lapsille vaaroista, joita omien tietojen antaminen internetissä saattaa aiheuttaa.


Tämä tietosuojalausunto on voimassa 1.3.2011 lähtien ja sitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.